Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Kada završim posao više nisam voditeljka već roditelj': Jovana Joksimović otkrila ko joj najviše pomaže oko dece (FOTO)

'Nije jednostavno, ali nije ni jednoj ženi koja radi i ima troje dece kod kuće', kaže Jovana Joksimović i otkriva kome je beskrajno zahvalna na pomoći i podršci.

  Izvor: Foto: Damir Dervišagić

O poznatim ličnostima mislimo da uglavnom znamo sve jer su često izložene javnosti i imamo utisak da ih poznajemo kao rod rođeni. O njoj znamo samo ono što ona želi da kaže a svoju initimu uspešno uspeva da zadrži za sebe. 

Kada je reč o Jovani Joksimović imamo samo reči hvale, posebno jer je skrenula pažnju mamama da nije sramota tražiti pomoć.

Povezane vesti

Njen posao ne podrazumeva klasično radno vreme, na nogama je pre zore i radi sa veoma interesantnim ljudima, stoga je njena dnevna rutina nešto drugačija od one uobičajene. 

"Nije jednostavno, ali nije ni jednoj ženi koja radi i ima troje dece kod kuće. Imam ogromnu pomoć moje majke i beskrajno sam joj na tome zahvalna. Kada završim posao i izađem sa televizije više nisam voditeljka već roditelj koji želi da se posveti deci i provede što više vremena sa njima. Mislim da je jako važan pristup, zatim prioriteti, jer nije sve važno niti će svet stati ako nešto ne uradim. Staje samo zbog dece, Željka, roditelja, naših porodica. Sve drugo može da sačeka."

U suprugu, poznatom muzičaru, Željku Joksimoviću pronašla je sve ono što je tražila od jednog muškarca. On je jena beskrajna podrška ali i bezuslovna ljubav. 

"Ogromna, on razume moj posao, uvek me hrabri i daje mi podršku da se posvetim svom poslu bez ikakvih prepreka. Inspiriše me i beskrajno sam zbog toga srećna i zahvalna", rekla je Jovana.

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica