Manekenka Krisi Tajgen je ponosna majka dvogodišnje Lune i jednogodišnjeg Majlsa, te sa njima prolazi neke od najzabavnijih trenutaka odrastanja. Ipak, ni u njenom životu nije sve savršeno, pa njena deca nisu pošteđena problema s kojima se bebe često susreću.

Tako je Krisi na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem dok maleni nosi kacigu za oblikovanje glave. Takve kacige se upotrebljavaju kada deca imaju sindrom zaležane glave, a maleni Majls je jedno od dece kojoj je to potrebno.

"Moja beba nosi kacigu za oblikovanje glavice. Molim vas, nemojte da ga žalite. On je srećna beba", napisala je manekenka pored fotografije.

Dok su neki, koji su se susreli sa istim problemom kod svoje dece, podržali Krisi, sa druge strane, bilo je i onih koji se ne slažu sa njenim metodama. Bilo je i onih koji su je optužili da je iskompleksirana i rekli da zbog sopstvene opsesije savršenstvom muči dete.

Uz sinčića Majlsa, manekenka i njen suprug Džon Ledžend imaju i dvogodišnju ćerku Lunu, a oba deteta su dobili u braku u koji su stupili 2013. godine.