Otkako su se venčali, Princ Hari i Megan Markl su pod budnim okom svetske javnosti.  Konstantno se govori o njihovim odlukama, načinima na koje žive, pa čak i kako se oblače. 

Ovaj par, totalno drugačiji od ostatka kraljevske porodice, pokušava da stvori život na svoj način, onako kako njih čini srećnim, bez obzira na to šta mediji govore. 

Poznato je da mladi bračni par očekuje bebu, te su doneli i nove odluke o promeni mesta stanovanja. Do sada, par je živeo na posedu Kensingtonske palate,  u manjoj kući pored nje. Interesantna je i činjenica da je to Harijeva kuća u kojoj je živeo i kao slobodan mladić, a kasnije je svoju izabranicu zaprosio u njoj. 

Megan i Hari su sada odlučili da zajedno sa svojom bebom stvaraju porodično gnezdo van palate i ostatka kraljevske porodice. 

Kruže informacije da će se bračni par odseliti u Frogmor haus, rezidenciju iz 17. veka. Priča se i da će se Meganina majka Dorija useliti ovde kada se beba bude rodila. Vila u kojoj će par stvarati uspomene zaista seni izglednom.

Pogledajte u galeriji kako izgleda novi dom mladog kraljevskog para.

Megan Markl i princ Hari rešili su da se odsele iz Kensingtonske palate i stvore nov dom za svoju porodicu.