Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Međunarodni dan deteta: Prijatelji dece Beograda organizuju muzičko-scenski program

U Centru za kulturu 'Vlada Divljan', mališani će imati priliku da uživaju u bogatom zabavnom programu koji se organizuje povodom obeležavanja Međunarodnog dana deteta.

  Izvor: Foto: Profimedia

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana deteta, Prijatelji dece Beograda, pod pokroviteljstvom grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu, organizuju muzičko-scenski program za decu.

Međunarodni dan deteta je godišnji međunarodni događaj koji je ustanovljen od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine, a koji se organizuje svakog 20. novembra u svim državama.

Ovaj dan se obeležava u svetu da bi se skrenula pažnja javnosti na obaveze društva prema deci, dečija prava, kao i na aktuelna pitanja koja se tiču njihovog srećnog odrastanja.

Povezane vesti

Ovogodišnjim programom organizacija želi da ukaže na prava svakog deteta na obrazovanje, igru i rekreaciju koja odgovara uzrastu deteta, na odmor i slobodno vreme, kao i pravo na učešće u kulturnom životu i umetnosti, rekreativnim i slobodnim aktivnostima, a u skladu sa Konvencijom o pravima deteta.

Program se realizuje u utorak, 20. novembra 2018. godine, u 11 sati, u Centru za kukturu "Vlada Divljan", Mitropolita Petra 8.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica