Ćerka uspešnog sportiste Kristijana Ronalda, Alena Martina, juče je proslavila svoj prvi rođendan, a fotografija koju je poznati tata objavio na svom Instagram profilu je privukla veliku pažnju javnosti.

"Srećan ti rođendan, draga princezo! Godinu dana potpunog blaženstva! Volim te!", reči su poznatog fudbalera kome je malena Alena četvrto po redu dete, prvo sa njegovom aktuelnom izabranicom Heorhinom Rodrigez.

Pored slavljenice Alene, na preslatkoj fotografiji koju je ovom prilikom ponosni tata podelio na društvenim mrežama, su i jednoipogodišnji blizanci Eva i Mateo, koje je rodila surogat majka, kao i njegovog najstarijeg sina Kristijana Juniora.

Istu fotografiju objavila je i presrećna mama Herhina i napisala veoma emotivnu poruku kojom se zahvalila svim prijateljima i fanovima njihove srećne porodice:

"Dana 12.11.'17. rođena je devojčica kuće. Danas Alana Martina proslavlja godinu dana života. Godina puna ljubavi i sreće. Još jedan blagoslov u predivnoj porodici koju smo izgradili sa toliko ljubavi. Srećni smo, Bog nas je blagoslovio i veoma smo mu zahvalni za ono što imamo u životu. Hvala vam svima na podršci, naklonosti koju nam pokazujete i čestitkama koje su za Alanu. Šaljemo vam mnogo ljubavi".

Presrećni roditelji su prve fotografije malene Alene koja je rođena u Madridu, objavili tri nedelje nakon njenog rođena, kada je, zajedno sa svojom mamom, ukrasila naslovnu stranu poznatog španskog magazina.