Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YUMAMA NA 4. SAJMU MEDIJA: Naši stručni saradnici o najčešćim dilemama savremenih roditelja

Pozivamo vas da nam se u nedelju, 28. oktobra, pridružite na štandu 'Adria Media Gruop', gde će logoped dr Nataša Čabarkapa i pravnica Bojana Bogojević govoriti o aktuelnim problemima trudnica i mama u Srbiji.

  Izvor: Foto: Profimedia

Četvrti po redu Sajam medija održava se ove nedelje u Beogradu, u Hali 3 Beogradskog sajma. Na štandu Adria Media Groupe u nedelju će se predstaviti i prvi roditeljski portal u regionu - Yumama.com, koji svakodnevno daje odgovore na mnogobrojna pitanja roditelja.


Bojana Bogojević, Foto: Privatna arhiva

U 14 časova na štandu Adria Media Groupe pridružiće nam se pravnica Bojana Bogojević, kako bi rešila pravne dileme trudnica i mama u Srbiji. Kada trudnica može da otvori trudničko bolovanje, koliki je iznos naknade za vreme trudničkog bolovanja, koliki novčani iznos primaju zaposlene porodilje, u kojim situacijama otac ima pravo na porodiljsko odsustvo, samo su neka od pitanja na koja će stručna saradnica sajta Yumama dati odgovor.


Dr Nataša Čabarkapa, Foto: Privatna arhiva

Od 14:45 naša gošća će biti dr Nataša Čabarkapa koja pričati o pravilnom govorno - jezičkom razvoju. Roditelji će imati priliku da saznaju kako mogu da prepoznaju razvojnu disfaziju i pomognu detetu, šta su najčešći govorno-jezički problemi i šta bi dete trebalo da zna pre polaska u školu. 

Vidimo se u nedelju na Sajmu medija!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica