Ima li većeg uzbuđenja od rođendana deteta? Svoj osećaj ponosa sa celim svetom podelili su i Novak Jelena Đoković, čiji je sin Stefan juče napunio četiri godine.

Noletova poruka bila je emotivnija, Jelenina veselija, a zajedno su rasplakale sve njihove prijatelje i pratioce na društvenim mrežama, jer su opisali baš ono kako se oseća svaki roditelj.

"Blagosloveni smo tvojim dolaskom u naše živote. Zahvalan sam što te imam za sina, mog hrabrog sokola i viteza. Hvala ti što sijaš svetlost i ljubav. Hvala ti što nastavljaš da nas učiš kako da svesno živimo, da budemo prisutni, srećni i nasmejani i kako da praštamo i nastavljamo dalje. Srećan rođendan dragi moj sine! Voli te tata", napisao je Nole u poruci koju je podelio na društvenim mrežama.

"Dobrodošli u naš Poljubgrad! Ovde se stalno grlimo, pazimo i volimo. Poljupci pljušte sa svih strana a i deca rastu baš brzo, pa tako i naš mali Stefan danas napunio četvrtu godinu", napisala je Jelena uz predivnu fotografiju na svom Instagram profilu.