Iako se porodila pre samo četiri meseca, Eva je odlučila da umesto da pauzira sa dogovorenim projektima, svog sinčića Santijaga uključi u svoje dnevne aktivnosti.

Njih dvoje, zajedno sa tatom, odnosno Evinim suprugom Hoseom Antonijom Bastonom, trenutno borave u Australiji, a svaki slobodan trenutak koriste za šetnje i obilazak Gold Kousta, poznatog australijskog obalskog grada, kao i Sindeja i njegovih znamenitosti.

I koliko je ona oduševljena Australijom, toliko su i njeni stanovnici oduševljeni njom, ali iz jednog posebnog razloga. Naime, sve mame znaju da ne mogu da postignu sve, i da moraju da postavljaju prioritete. Eva je odlučila da se posveti sinu i poslu, a da ne troši vreme za biranje skupe odevne kombinacije, "vijanje" savršene linije ili šminkanje - i baš zato je savršena.

Već danima u trenerkama ili helankama i patikama, sa pokupljenom kosom i uglavnom bez šminke, sa sinom u nosiljci, Eva u pauzama od posla, "osvaja" Australiju, a naročito uživa u suncu i na plažama Zlatne Obale.

Pogledajte u našoj galeriji kako njih dvoje uživaju:

I radni i srećni! Pogledajte u našoj galeriji kako se Eva Longorija i njen sin Santijago provode u Australiji.