Žizel Bundšen je svog sina Bendžamina i ćerku Vivjan dojila 20 meseci. Model tvrdi da je ovo bio dobar način da njena deca razviju dobar imunitet.

Žizel je za magazin "People" rekla da je za nju majčino mleko čudesno.

"Ako bi moja deca imala neki problem, nakapali bih im malo mleka. Pre nego što krenemo na letovanje isto bih uradila, tačnije, stavila bih kapi mleka u nos kako bi sprečila napad bakterija kojih ima u avionu", objasnila je Žizel.

Bundšen je nakon prestanka dojenja sačuvala zalihe smrznutog mleka kako bi ga koristila u slučaju bolesti i infekcija. Savet je dobila od pedijatra i kaže da je to najbolja preporuka koju je mogla da dobije od stručnjaka.

Nakon dojenja Žizel je primetila da su joj grudi nejednake veličine. Pomalo nesigurna zbog komentara drugih ljudi tajno je ugradila silikone 2015. godine, ali je u memoarima otkrila da se pokajala.

"Suprug mi je bio najveća podrška. Rekao bi mi da sam lepa bez obzira na sve. To je važna lekcija koju sam naučila. Ono što vas ne ubije, ojača vas. Volela bih da sam to naučila na neki drugi način", zaključuje Bundšen.