Čak i oni koji ne slušaju njenu muziku i ne prate njen rad, saosećali su sa njom u njenoj dugoj bici za potomstvo. Slađa Alegro, uz podršku svih koji je vole, svoj san je ostvarila, postala je mama jedne divne devojčice Mile i sada se od nje ne odvaja.

Sa uzbuđenjem na društvenim mrežama objavljuje detalje iz Miline svakodnevice, a njeni prijatelji i pratioci raduju se zajedno sa njom. Iako, naravno, uživaju u njenoj sreći, oni koji vole njen glas, pitali su se i kada će njihova omiljena pevačica ponovo stati za mikrofon. Nadali su se da će to biti uskoro i želja im se ostvarila, ali Slađa za mikrofon nije stala sama.

Naime, ponosnoj mami se na poslu pridružila i njena beba Mila, a Slađa je i taj trenutak radosno podelila na društvenim mrežama.

"Živote moj jedini... Sada je sve lepše i slađe kada si ti samnom. Imam snagu da pomerim zgradu, da preplivam more, da primim bilo kakav udarac, samo kad znam da si tu. P.S. Ovo će mi biti najdraže snimanje pesama do sada", napisala je Slađa u opisu fotografije koju je lajkovalo preko 40 hiljada ljudi.