Iako naša država nije uređena tako da njome vlada kraljevska porodica, ipak za potomke naše stare dinastije Karađorđević vlada veliko interesovanje. Od kada su se venčali prošle godine, život Filipa i Danice Karađorđević, kao i svakodnevica njihovog dečaka Stefana, postali su posebno zanimljivi. Usotalom, isto kao i životi bilo koje druge kraljevske porodice na svetu.

Da li zbog toga što imaju slavne pretke, ili zbog uvreženog mišljenja o glamuroznom kraljevskom životu, dvorovima i balovima, nekako bi svi voleli da zavire u život ovog mladog para.

Društvene mreže omogućile su poštovaocima porodice Karađorđević da se "približe" kraljevskom paru, da im postavljaju pitanja, da komuniciraju sa njima, čak i da osete bliskost.

I izgleda da je u poslednje vreme pitanja bilo mnogo, kada je Danica Karađorđević odlučila da na sva odgovori javno, u jednom postu na društvenim mrežama. Odgovore je napisala uz njihovu pordičnu fotografiju, a njene prijatelje i fanove najviše je interesovalo gde oni i kako žive i kakav je Stefan i na koga liči.

A Danica je odgovorila ovako:

"Danas smo odgovorili na nekoliko pitanja koja ste nam postavili vezano za našu porodicu i život sa bebom. Naime, Stefan ima 6 ipo meseci i živi sa mamom i tatom. Zdrava je, radoznala, emotivna, nasmejana beba, uporna i određena da ostvari svaku svoju zamisao. Voli da se igra i pre svega je jako dobar dečak. Dinamičan kararakter nasledio je od svog tate Filipa, fizički lici na mamu Danicu, plemenit je na baku Mariju Gloriju, a upornost i tvrdoglavost je dobio od svog dragog deke Cileta. Neizmerno smo srećni i ispunjeni ljubavlju koju sa Stefanom svakodnevno delimo!"