Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da Dušan ode u Španiju na lečenje: Aukcija dresova za pomoć četvorogodišnjem dečaku

Dušan ima samo četiri godine i bolest zbog koje je životno ugrožen. Pomozimo ovom dečaku da ode u Šapaniju na lečenje.

  Izvor: Foto: Promo

Dušan Todorović rođen je 21.06.2014. godine u Beogradu. Prvi simptomi bolesti su uočeni krajem 2016. godine, kad je analizom krvne slike primećen pad hemoglobina. Pedijatar u Domu zdravlja u Svilajncu je napipao u trbuhu deteta strano telo, nakon čega je dao uput u Beograd. Prilikom kasnijih analiza, Dušanu je dijagnostifikovan tumor – neoblasma.

Nakon izvršene biopsije, pristupilo se hemoterapiji u Beogradu, koja je rezultirala smanjenjem tumora do operativne veličine. Prva operativna intervencija je realizovana u eksperimentalnoj klinici "Sent Jude" u Memfisu (SAD). Posle operacije, postupak lečenja se nastavio u Srbiji, gde je urađena transplantacija koštane srži na Institutu za majku i dete u Beogradu i sprovedene hemoterapije.

Usled pojave recidiva, Dušan hitno mora da ide u kliniku "Sant Joan de Deu" u Barseloni na dodatno dijagnostifikovanje, testiranje i analizu krvi i dva ciklusa hemoterapija i imunoterapiju. On je životno ugrožen i ovaj tretman mu je od posebne važnosti u cilju spasavanja njegovog života.

Cena ovog tretmana je 191.312,81EUR.

Kako bismo svi dobili priliku da pomognemo Dušanu, fondacija za pomoć najmlađima "Podrži život" u saradnji sa fudbalskim i rukometnim klubom Partizan, organizuje aukciju dresova.

Aukciju dresova biće održana u subotu 08.09.2018. godine sa početkom u 18h na Zappa Barci, Ušće bb, Beograd.

Author: Jusuf
Foto: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica