Ovo je sjajan poklon za sve mališane koji vole da voze, prave, grade. Ovo je igračka koja će razvijati njihovu kreativnost i sa kojom će se zaista sjajno zabavljati – pogledajte OVDE!

Ovaj fenomenalni komplet sadrži čak 6 metalnih malih bagera koji nema kom dečaku neće biti interesantni! Pogodni su za igranje unutra, ali i napolju u kombinaciji sa peskom, zemljom, kamenom. Igrajući se ovim bagerčićima, vaši dečaci će razvijati svoju kreativnost, ali će ih i podstaći da dele i druže se sa drugom decom s obzirom da ih ima više u pakovanju. Sada je set od 6 bagerčića na specijalnom POPUSTU poručivanjem online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Set je namenjen deci uzrasta od 3 godine, pa naviše.

Foto: Promo

A za onu nešto stariju decu u ponudi i takođe na SNIŽENJU postoji veliki bager namenjen deci od 8 godina, pa naviše. Bager je napravljen od metala i plastike i takođe je sjajan i za igranje u kući i za igranje napolju. Njegovo kretanje se kontroliše pomoću daljinskog upravljača. To je u isto vreme i zabavno i korisno za decu. Tako će raditi na koordinaciji pokreta, ali će ujedno razvijati i kretivnost jer će moći stvarno da kreiraju nešto od onoga što prenesu bagerom. Ovaj bager se takođe može poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. 

Foto: Promo

Iznenadite svoje klince i kupite im sjajan poklon koji će im zaista trajati, koji će im dugo držati pažnju i pozitivno uticati na njihov razvoj. Poručite OVDE komplet malih bagerčića ili OVDE veliki bager. Porudžbine takođe možete izvršiti i na broj 011/6 888 999.