Nakon što je iza sebe ostavila težak životni period, popularna pevačica Nataša Bekvalac potpuno se posvetila svojim ćerkicama i sa njima se preselila u Novi Sad, jer je kako sama kaže, pitomiji za odrastanje.

Takođe, vratila se i muzici i nastupima, jer se, kako je istakla u jednom intervjuu, sa publikom i radeći ono što voli oseća najsigurnije. Njena publika dočekala ju je sa puno podrške i ljubavi, a osim na nastupima prate i svaku njenu objavu na društvenim mrežama, pa je poslednja fotografija koju je ponosna mama Nataša objavila, za samo 10 minuta dobila preko 1000 lajkova, a komentari ne prestaju da se nižu.

"Htela sam ja da spasem svet, gledam te ista si... ista...", napisala je opisu slike, aludirajući na reči svoje pesme "Hiljadu nula", koju je, kako se pisalo posvetila upravo svojim ćerkama.

"Aaaa predivne ste", "Duša najmilija, najubava", "Svet je tamo gde je ljubav", "Draga Nataša, želim ti sve najbolje u životu tebi i tvojoj deci. Ti si majka i borac. Jaka prelepa žena sa tim se teško nositi ali budi jaka", samo su neki od stotina komentara koji su se našli ispod fotografije. Međutim, njeni fanovi su joj najčešće odgovarali nastavkom stiha pesme "... taj svet je tako prljav, a ti čista si".

Priznaćete, nema majke koja nije nešto slično ili isto pomislila posmatrajući svoje nevino i bezbrižno dete...