Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova Diznijeva avantura 'Kristofere Robine, gde si?' u domaćim bioskopima

Nakon mnogo godina Vini Pu, Pra Slin, Ijar i Tigar ponovo se susreću sa najboljim prijateljem iz detinjstva, Kristoferom Robinom. U ovoj avanturi užvaće cela porodica.

  Izvor: Foto: Promo

U diznijevoj avanturi "Kristofere Robine, gde si?", koja će svima prirasti za srce, dečkić koji je išao na brojne avanture sa svojom družinom ljupkih plišanih životinja, odrastao je i potpuno se promenio. Sada je na njegovim prijateljima iz detinjstva da se pojave u našem svetu i pomognu Kristoferu Robinu da pronađe u sebi onog ljupkog i razigranog dečaka koji se izgubio.

Author: Photo Credit: Laurie Sparham Copyright: © 2018 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved. Description: Winnie the Pooh, Piglet, Eeyore and Tigger relax at the beach in Disney’s CHRISTOPHER ROBIN. Software:Adobe Photoshop CC 2017 (Macintosh) Created: 2018:06:05 11:30:42

Sada kada je odrastao, Kristofer Robin je preopterećen poslom, nedovoljno plaćen i nema sigurnu budućnost. Sada ima svoju porodicu, ali posao je postao njegov život, ostavljajući malo vremena za njegovu ženu i ćerku. Kristofer je zaboravio na idilično detinjstvo koje je proveo sa jednostavnim plišanim medom i njegovim drugarima.

Author: Courtesy of Disney Copyright: (c) 2018 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved. Description: Piglet, Pooh, Rabbit, Roo, Kanga, Tigger and Eeyore in Disney’s live-action adventure CHRISTOPHER ROBIN. Software:Adobe Photoshop CC 2017 (Macintosh) Created: 2018:06:29 16:09:32

Ali kada se on i Vini Pu ponovo sretnu njihovo drugarstvo će se ponovo rasplamsati i podsetiće Kristofera na najbolji period života, beskrajne magične dane odrastanja koje je provodio isključivo u igri. Prateći sled nesretnih okolnosti koje su vezane za aktovku Kristofera Robina, Vini Pu i ostatak družine koju čine Praslin, Ijar i Tigar, iskoračiće iz šume u London kako bi pomogli Kristoferu...jer će najbolji prijatelji uvek biti tu za tebe.

U ulozi Kristofera Robina gledaćemo proslavljenog glumca, dobitnika prestižne nagrade "Zlatni globus", Juana Makgregora.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica