Proteklog vikenda poznati muzički par je napravio veliku proslavu povodom rođendana ćerkice Tare. Istog dana Rasta i Ana su i krstili svoju devojčicu i to u crkvi Svete Petke na Čukarici, a kasnije su sa rodbinom i prijateljima, među kojima je bilo dosta poznatih ličnosti, slavlje nastavili u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

Sve je bilo u znaku Mini Maus, pa i rođendanska torta, čiju fotografiju je objavila mama male slavljenice, pevačica Ana Nikolić, pored koje se našla i jedna veoma emotivna rođendanska čestitka:

"Tara... svetlosti mog života, moja ružo.... neka te sreća i radost prate na putu tvom, a ja ću biti tu da dignem te kad padneš... i ne dam ti da staneš... da te volim onako kako samo majka može, bezuslovno... Hvala ti što si mom životu dala smisao i radost! Ti si moja nagrada i blagoslov!

Ana se na proslavi pojavila sa novom frizurom - ravnim bobom, te su svi pohvalili njen novi izgled.

Delić atmosfere sa ove velike proslave, otkrila nam je i pevačica Ceca Ražnatović koja se našla među zvanicama, a fotografije koje je objavila na Instagramu možete da pogledate u našoj galeriji:

Ana nam je otkrila detalje sa velike proslave ćerkinog prvog rođendana i krštenja i podelila sa fanovima najtananije emocije pretočene u rođendansku čestitku.