Tri sina Viktorije i Dejvida Bekama sada su već odrasli momci koji na svojim društvenim mrežama veoma često objavljuju fotografije svojih uspešnih roditelja. U opisima tih fotografija uvek ističu kako su oni najbolji roditelji i kako su im mnogo zahvalni na svemu. Sa druge strane, ti poznati roditelji ne mogu da sakriju ponos koji osećaju zbog toga što njihovi dečaci izrastaju u dobre ljude i, kako to biva, sve manje vremena provode u porodičnom domu.

Zbog toga, čini se, bivši fudbaler svetske slave, posebnu povezanost oseća prema njihovom najmlađem detetu, devojčici Harper. Ljubav i privrženost koju oseća isijava iz njihovih zajedničkih fotografija koje objavljuje. Kako zbog toga što je ćerka (a svi znaju kakvi su očevi prema ćerkama) tako i zbog toga što je najmlađa i želi da što duže ostane mala, Dejvid je 'lud' za Harper.

Do sada, Harper je nosila dugu plavu kosu, međutim, izgleda da joj se više to ne sviđa (ili joj je samo vrućina), i poželela je da je skrati, a na šišanje je odveo - tata. Ali ne samo da gleda, nego i da pomogne.

"Neko je srećan, neko baš i nije toliko. Mislio sam da ova mala ne može biti lepša, ali <3', napisao="" je="" Dejvid="" u="" opisu="" fotografije="" koju="" je="" objavio="" na="" svom="" Instagram="" profilu,="" a="" na="" kojoj="" se="" Harper="" zadovoljno="" smeje,="" dok="" on="" ima="" smušen="" izraza="">