Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić i pored toga što imaju zavidne karijere, uvek prnađu vremena kako bi uživali u svojoj ljubavi, ali i posvetili se ćerkici Nini za koju ne kriju da im je oduvek prioritet.

Njihov skladan brak odlikuje i neizmerna podrška koju upućuju jedno drugome, te često možete videti lepu pevačicu na predstavama svog supruga, ali i šarmantnog Ivana u prvim redovima na koncertu Jelene Tomašević. kako oboje znaju da iza svakog uspeha stoji dosta podrške, Jelena i Ivan od samog početka podržavaju i svoju ćerkicu. Iako je retko eksponiraju u javnosti, malena Nina je već privukla dosta pažnje, a mnogi su se pitali da li će krenuti stopama svog oca ili majke.

Ivan je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija koje pokazuju sjajan likovni talenat malene Nine. Njegovi obožavaoci ostali su oduševljeni pred talentom šestogodišnje devojčice. 

Ipak, Jelena i Ivan tvde da je još uvek rano govoriti o njenoj budućoj karijeri. Kako su jednom prilikom istakli malena devojčica nasledila je dosta sklonosti od oboje, te je teško opredeliti se samo za jednu stvar. Bilo kako bilo, jedno je sigurno - čime god se bude bavila, Nina će imati bezuslovnu podršku svojih roditelja.