Hale je poznata po tome da sa fanovima na društvenim mrežama voli da podeli većinu stvari, od poslovnih do privatnih dešavanja. Ali najvažnije deo svog života ona uspešno krije od očiju javosti - to su njena deca. 

Međutim, popularna glumica je iznenadila pratioce kada je tokom odmora na Bora Bori objavila fotografiju na kojoj se vidi lice njenog sina Masea Roberta. Do sada to nije radila jer se, kako kaže, brinula o privatnosti svoje dvoje dece.

"To je bila borba", komentarisala je svoju odluku za časopis Extra. "Zaista ne volim da pokazujem svoju decu, ali shvatam da su ljudi odlučni i osećam da želim da ih uključim. Ali ne želim potpuno da ih pokazujem. Želim da ih na neki način zaštitim pa je polovina lica sasvim u redu".

When your not so little boy takes YOU for a ride!

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jun 23, 2018 at 1:00pm PDT

Beri i njen bivši suprug Olivije Martinez postali su roditelji Masea Roberta u oktobru 2013. Iz veze sa Gabrjelom Orbijem, ova poznata holivudska glumica ima 10-godišnju devojčicu Nalu.

Magical first day of summer

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jun 21, 2018 at 7:52pm PDT

Glumica je još u oktobru 2016. objavila sliku svoje dece na kojoj se ne vide njihova lica. Jedan od fanova je tada prokomentarisao: "Zašto im skrivaš lica? To su predivna deca, zašto ih ne pokažeš?"

Dobitnica Oskara je prokomentarisala da se sa takvim pitanjem više puta susrela i odgovorila:

"Nije me sramota da ih pokazujem. Pokušavam da pronađem kreativan način da ih uključim u svoje društvene mreže jer su najvažniji u mom životu, ali moram da poštujem njihovu privatnost. Oni su samo deca".

You’re not rich until you have something money can’t buy.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jun 23, 2018 at 9:17pm PDT

"To je moje uverenje. Ne kritikujem druge zbog njihovih stavova, a moj posao je da štitim vlastitu decu koliko god je moguće. Kada odrastu i budu u stanju da mogu sami da postavljaju svoje fotografije na društvene mreže, neću ja odlučivati umesto njih. Razumete? Prijatan dan", zaključila je glumica.