Kanadski pevač, Majkl Buble, nakon dugog perioda straha, neizvesnosti i borbe, otkrio je da za njegovu prodicu dolaze lepši dani. Njegov četvorogodišnji sin Noa, izlečen je od raka jetre, a u njihov dom stiže još jedan član - devojčica.

"Za tri nedelje stiže moj prva mala devojčica. Nisam do sada javno o tome pričao. Dobiću ćerku", otkrio je poznati pevač gostujući u The Ian Dempsey Breakfast Showu na irskom radiju Today FM.

Dolazak devojčice na svet prava je sreća za ovu porodicu nakon godine "pakla" koju su preživeli, kada je, tada trogodišnjem Noi, dijagnostikovan rak.

"Prošao sam kroz pakao", izjavio je nedavno za Herald Sun. "Ne govorim o tome nikome, čak ni prijateljima jer previše boli. To je moj dečak. On je superheroj, ne mora to da prolazi iznova, slušajući. Ali bilo je kao u paklu. Ma, i pakao se čini prilično dobrim mestom za odmor naspram onoga gde smo mi bili."

Tokom bolnog perioda, Majkl je razmišljao i da odustane od karijere i muzike.

"Mislio sam da se nikada neću vratiti muzici. Porodica je važna. Njihovo zdravlje mi je na prvom mestu. Najvažnija mi je povezanost sa porodicom, moja supruga, moja vera."

Ipak, Majkl je u subotu nastupio pred 80.000 fanova u Dablinu.

"Kad je reč o raku, uvek ste morate da budete oprezni. Nou sada pratimo, ali sigurno ne bih pevao da nije dobro", izjavio je Buble i objasnio da je Noa sa terapijama završio u martu 2017. godine i da su od tada svi nalazi uredni.

Četrdesetdvogodišnji pevač i njegova supruga Luisana Lopilato, pored Noe, roditelji su i dvogodišnjeg Eliasa, a uskoro u njihov život dolazi i jedna devojčica.

"Prošao sam kroz težak period i više se ne bojim", rekao je četvorostruki osvajač Gremija koji kaže kako će ovo emotivno iskustvo biti zabeleženo na novom albumu.

"Ponovno sam se zaljubio u muziku", kaže Buble. "Vraćam se onome što volim i moram da radim. Vratiću se u svet kom je potrebna ljubav, romantika i smeh više nego išta drugo. Ovo je najbolji album koji sam ikad napravio", rekao je Buble.