Nikol Mojica uživala je snimajući sina kako se igra sa aligatorom na naduvavanje u dvorištu sve dok nije shvatila da se u neposrednoj blizini dečaka nalazi pravi aligator.

Žena iz Lejk Nona na Floridi, gde ove jako opasne životinje nisu retkost, objavila je video na Fejsbuku, gde je pogledan više od 200.000 hiljada puta. Kaže da redovno pregleda dvorište pre nego što pusti decu napolje da se igraju, ali ovaj put joj je očito promakao jedan aligator.

"Videla sam smeđu stolicu kako se pomera. O moj Bože, nikad ne bih očekivala aligatora tako blizu. Kažu da se aligatori boje ljudi. Pa ovaj se nije bojao", rekla je ona u razgovoru sa reporterima.

Nakon prvobitnog snimka, ova mama je snimila još jedan video u kojem objašnjava kako je aligator malopre bio u njenom dvorištu.

A gator wanted to play with us today!! Never in my life have I been so scared. This thing was watching us the whole time from the side of my house and it ran down my slip and slide into the pond. Now its just sitting there looking. I was making a fun video of Timmy playing with a blow up gator. The WHOLE time we had this unwated guest watching us. OMG!! Ava screamed so bad

Posted by Nicole Mojica on Monday, June 4, 2018

"Nikad u životu se nisam toliko uplašila. To stvorenje nas je posmatralo skriveno pored naše kuće", dodala je.