Dvejn Džonson, prema svim merilima i standardima uklapa se u profil pravog mačo muškarca, pa ni nadimak po kome je poznat - Rok (The Rock), odnosno kamen ili stena, nije dobio slučajno.

Jedan je od najuspešnijih i najpoznatijih američkih rvača, a ostvario je brojne uloge u akcionim i avanturističkim fimovima. Veoma drži do svog izgleda i mišića, vodi računa o zdravoj ishrani, ali ne samo svojoj!

Popularni glumac pre mesec dana po treći put je postao otac, kada je na svet stigla njegova ćerka Tiana Đia Džonson. Glumac, inače, ima tri ćerke - iz prvog baraka ima šesnaestogodišnju ćerku Simon, a iz drugog braka dvogodišnju Jasimn i, već spomenutu, bebu Tianu, i ako je suditi po fotografijama, prema svojim damama veoma je pažljiv.

Naime, na njegovom Fejsbuk profilu pojavila se fotografija koja je mame širom sveta "oborila sa nogu", jer on na njoj hranu svoju suprugu dok ona doji bebu.

"Ja se bavim ovim poslom jer mama ima pune ruke svog posla. Ona hrani bebu Tiu, a ja hranim nju, sa zadovoljstvom! Moje puno poštovanje za sve mame koje rade isto i uz to završavaju i druge obaveze. Upravo sam sleteo i drago mi je da sam stigao da "sredim" sve moje devojke. Sada moram da zadovoljim i svoj apetit - raju od "gvožđa" evo me..." napisao je Dvejn u opisu fotografije koja je veoma brzo dobila veliki broj lajkova i komentara.

I’ll handle this business Mama has her hands full nursing/feeding Baby Tia, so I’m feedin’ mama her dinner. My...

Posted by Dwayne The Rock Johnson on Monday, June 11, 2018