Od kako je pre šest godina postala mama dečaka Luka, iako veoma mlada, sa svojim pratiocima, a posebno drugim mamama, često deli svoja razmišljanja, nedoumice i probleme vezane za roditeljstvo. 

Tridesetogodišnju Hilari Daf publika je upoznala još kao devojčicu kada je glumila u tinejdžerskim serijama i filmovima, a onda njihova miljenica, sa dvadesetčetiri godine, postala mama i odjednom počela veoma realno i zrelo da priča o životu.

Već šest godina ona sa svojim prijateljima i fanovima na društvenim mrežama deli fotografije na kojma se vide njeni "nedostaci", priča o postporođajnim kilogramima koje nije uspela da skine, o problemima samohranih roditelja, ali i emotivne trenutke i svakodnevice sa sinom, njihova putovanja i razgovore.

A ovog vikenda sa svojom publikom podelila je najsrećniju vest. Na svom Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa svojim partnerom Mertjuom Komom i napisla "Narode, pogodite šta se desilo? Metju i ja imaćemo jednu, samo našu, princezu i veoma smo uzbuđeni!", tako da je poznata mama u isto vreme otkrila i da će u njihov život stići jedna devojčica.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Jun 8, 2018 at 9:43am PDT