Kendis Svonpul jedna je od najpopularnijih, najtraženijih i najplaćenijih manekenki današnjice, a trenutno je na trudničkoj pauzi. Uspešna manekenka trenutno je u devetom mesecu trudnoće i, ako je suditi po fotografijama koje svakodnevno objavljuju strani mediji, uživa u svakom trenutku.

Trenutno, ova, još uvek tročlana, porodica uživa na plažama Vitorije, grada u severnom Brazilu. Zajedno sa suprugom Hermanom Nikolijem i sinom Anakanom, Kendis svoje poslednje trudničke dane provodi pored mora i "ubira" komplimente na račun svog savršenog izgleda.

Kako je ona top-model, njen savršen izgled u trudnoći i nije neočekivan niti se sa njom u tom smislu treba porediti, ali svakako je odličan primer aktivne trudnice koja dokazuje da nema razloga za strah i da svaka trudnica, ukoliko je trudnoća uredna, može bez straha da uživa u putovanjima, plivanju i igri sa drugom, tuđom ili svojom, decom.

Pogledajte u galeriji kako slavna manekenka u devetom mesecu uživa na moru:

Ona je jedna od najpopularnijih i najplaćenijih manekenki današnjice, trudna je po drugi put, a poslednji mesec trudnoće provodi na plaži...