Glumica Milena Živanović (28) i njen partner, producent Ivan Krstović (31), postaće roditelji za pet meseci. Par je već četiri i po godine u emotivnoj vezi, a buduća mama je ušla u četvrti mesec trudnoće i odlično podnosi drugo stanje. Umetnica koja igra u nekoliko predstava u Jugoslovenskom dramskom pozorištu bez problema ulazi u sve kostime, jer joj se stomak uopšte ne primećuje, pa ne planira pauzu u poslu. Vest o skorašnjem dolasku bebe obradovala je sve, pre svega Ivanovog tatu, barda glume Miodraga-Mikija Krstovića, koji jedva čeka da postane deda.

Koliko joj znači što se njen dečko, sa kojim će krajem oktobra proslaviti petu godišnjicu veze, bavi poslom koji je usko vezan za filmsku umetnost, najboje ilustruju njene reči da im to što su iz iste branše omogućava da se bolje razumeju.

Otkrila je i da se zaljubila u Ivanove plave oči, njegov osmeh i pozitivnu energiju, kao i da je suština ljubavi u osećaju da zbog voljene osobe postajete i sami bolji, osećate toplinu kad joj se zatrčite u zagrljaj i radujete se licu uz koje ujutru otvarate oči.