Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povedite vaše klince u nezaboravnu avanturu

Gde na mapi sveta živi kralj svih životinja, lav? A gde možemo da sretnemo polarne medvede? Stidljive pande se kriju, gde tačno? Koliko puta ste čuli ova pitanja od strane vaših mališana?

  Izvor: Foto: Promo

Upoznavanje životinjskog carstva je zanimljiva tema u otkrivanju sveta koji ih okružuje. Naši mališani nova znanja najbolje prihvate kroz igru i zabavu. Stoga, ne morate više razmišljati kako ćete im predstaviti svet životinja. NeXt Bući Bući sokovi će vam pomoći u tome jer vas ovog proleća vode u nezaboravnu avanturu u kojoj ćete zajedno sa svojom decom otkrivati svu šarenolikost životinjskog carstva.

Uz kupljeni promo paket od 5 neXt Bući Bući sokova dobijate na poklon album za sličice "Put oko sveta" i tada putovanje počinje. Sličice životinjskog carstva koje ćete sakupljati sa vašim klincima možete pronaći, po jednu na svakom pojedinačnom promo pakovanju neXt Bući Bući 0.2l u svim većim prodajnim objektima širom zemlje.


Foto: Promo

Uz album za sličice "Put oko sveta" vaši klinci će uz vašu pomoć i na veoma zabavan način naučiti da će ih mnogobrojna krda bizona upoznati sa stepama Severne Amerike, dok će u džungli Amazona moći da pronađu neustrašive jaguare. Kada se budu otisnuli na pučinu društvo na putovanju do Australije će im praviti jato delfina, dok će ih na kopnu dočekati kenguri i koale.


Foto: Promo

Sakupljanje sličica za album "Put oko sveta" sigurno će i vas vratiti u detinjstvo, te ćete sa svojim mališanima podeliti i neke od starih uspomena, na vreme kada ste žurili da sa ostalim vršnjacima razmenjujete sličice i takmičite se ko će prvi popuniti ceo album. Neka ih svaka nova životinja inspiriše da saznaju još nešto interesantno o njoj, a vama roditeljima neka probudi maštu za pričanje nove priče koristeći upravo album kao izvor inspiracije. Nemojte propustiti da krenete u pustolovinu koja nam je stigla ovog proleća, uz neXt Bući Bući sokove i prepustite se avanturi sve do leta jer voće pokreće! 

Svi neXt Bući Bući voćni sokovi učestvuju u promociji, dok detalje ove promocije možete pronaći na www.nextbucibuci.rs.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica