Slavlje u čast dolaska "bebe Bastona" obeležila je žuta boja, kao i predivna Eva koja nijednog trenutka nije krila svoje oduševljenje i koliko uživa u prvoj trudnoći.  

Za ovu posebnu priliku, uvek nasmejana trudnica je odabrala romantičnu dugu belu haljinu sa čipkastim detaljima, koja joj je otkrivala ramena. Odabirom ove haljine, Eva je ponosno istakla svoj trudnički stomačić i svima stavila do znanja da joj njene trudničke obline ni najmanje ne smetaju. 

Ona je na svom Instagram profilu objavila delić sa slavllja i zahvalila se svima koji joj ovih dana pružaju podršku. 

U opisu fotografija Eva je dodala sledeće: "Jako sam zahvalna na prelepom baby shower-u, definitivno sam osetila ljubav...".

Pokloni koje je beba dobila i prisustvo i podrška njoj dragih ljudi su vidno raznežili buduću mamu. 

Mali Baston je i pre rođenja ušao u krugove poznatih ličnosti, pa su ga tako već darivali glumica Melani Grifit, Roselin Sančez i Elizabet Benks. 

Evi je ovo prvo dete, koje će dobiti u 43. godini sa suprugom Hoseom Antonijem Bastonom, direktorom "Televise". Ona je dugi niz godina sanjala da postane majka i posle brojnih neuspelih veza i propalog braka sa košarkašem Tonijem Parkerom, njena najveća želja se ostvarila i svoju sreću je pronašla sa Hoseom. 

Tokom cele trudnoće, ona nije skidala osmeh sa lica i neprestano nam je pokazivala koliko je srećna i zadovoljna, kao i da joj trudnoća u ovim godinama ne pada teško. A svoj trudnički stomak je u svakoj prilici sa ponosom  isticala. Što možete videti u našoj GALERIJI.

Popularna glumica Eva Longorija je juče organizovala 'baby shower' sa porodicom i prijateljima. Buduća majka je blistala i zračila svojim širokim osmesima i pozitivnom energijom, a koliko se dobro zabavljala Eva je otkrila na svom Instagram profilu.