Britanci obožavaju svoju malu princezu Šarlot, mada mora se priznati da na nju niko nije imun. Šarmantna devojčica svaki put kada se pojavi, u potpunosti otopi naša srca, a isto osećanje razneženosti imamo i svaki put kada Kensingtonska palata objavi njene nove fotografije.

Upravo to se desilo ovog vikenda, a povod je bio princezin treći rođendan, koji je proslavila 2. maja. Baš tog dana nastale su i fotografije koje je fotografisala vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton. Već poznata po talentu za fotografisanje i divnim fotografijama, Kejt je ove godine zaista zabeležila nešto posebno.

Princeza na svojim rođendanskim fotografijama nije sama, u krilu drži svog mlađeg brata princa Luisa, koji je u tom trenutku imao samo tri dana.

Emocija kod male princeze koja ljubi svog mlađeg brata, koju je uhvatila vojvotkinja raznežila je čitav svet, a ispod fotografije na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama stoji:"„Vojvoda i vojvotkinja žele da se zahvale svima na lepim porukama koje su dobili povodom rođenja princa Luisa i trećeg rođendana princeze Šarlot".

U galeriji pogledajte predivne fotografije princeze Šarlot i princa Luisa:

Kensingtonska palata ovog vikedna objavila je zvanične fotografije povodom rođenja princa Luisa i trećeg rođendana princeze Šarlot.