Mama Sara Džesika Parker je za crveni tepih izabrala najslađe društvo, bliznakinje Tabitu i Loretu. Moramo primetiti da se Sara potrudila da i na svoje osmogodišnje naslednice prenese dobar modni ukus, pa su na prolećnom festivalu baleta sve tri zablistale.

Mama, koja nije skidala osmeh sa lica, je za ovu priliku odabrala belu haljinu, dok su naslednice prošetale u cvetnim haljinicama i savršeno se ukolpile u prolećni festival. Mama se pobrinula i za odgovarajuće aksesoare - svetlucave torbice i savršene cipelice dostojne svake mamine princeze. 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on May 3, 2018 at 3:30pm PDT

Kako su tekle pripreme za ovo posebno veče, Sara je obavestila obožavaoce na svom Instagram profilu i u opisu fotografije dodala: "Specijalno veče, njujorški balet, moje pratilje su spremne."

Special night @nycballet and my wee dates are getting ready. X,SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on May 3, 2018 at 2:30pm PDT

Koliko se Sara i njen suprug Metju Broderik, trude da zaštite svoje ćerke i retko ih prikazuju u javnosti, govori u prilog i činjenica da se devojčice na ovom događaju nisu odvajale od mame, kao i da su bile poprilično zbunjene blicevima koji su sevali sa svih strana. 

Inače, bliznakinje već godinama pohađaju časove baleta koji strastveno obožavaju. Ovo je jedna od retkosti koje su poznate o ovim devojčicama koje su 2009. godine došle na svet i to tako što ih je rodila surogat majka, a Sara je tada bila jedna od prvih poznatih osoba koja je započela taj trend u Holivudu.