Kirsten Danst i njen verenik Džes Plemons od prošlog vikenda su ponosni roditelji jednog zdravog dečaka, a kako kaže izvor blizak paru - porođaj je protekao u najboljem redu. 

Ovom paru ovo je prvo dete, a njih dvoje još uvek se nisu javno oglasili povodom dolaska dečaka na svet.

Poznata glumica je svoju trudnoću potvrdila u januaru ove godine i to na jedinstven način - predivnim foto sešnom, gde je otkrila svoj trudnički stomak. Ove fotografije su bile objavljene 30. januara. 

Osim ovog foto sešna, glumica se tokom trudnoće povukla iz javnog života i uživala u blagoslovenom stanju daleko od očiju javnosti.

Kristen i Džesi su počeli da se zabavljaju 2016. godine, kada su se upoznali na snimanju druge sezone serije "Fargo".

Glumica se na dodeli Zlatnog globusa pojavila sa vereničkim prstenom na ruci, a samo par meseci nakon toga, ona je izjavila kako bi volela da proširi porodicu.

"Ja snimam neprekidno od svoje treće godine", rekla je nedavno Kirsten u intervjuu za Marie Claire US i dodala "Vreme je za bebu i sve što uz to ide."

Takođe je dodala da nikada nije razmišljala o deci sve dok nije dobila kumicu, a kako tvrdi, tad se sve promenilo. 

"Znate vrlo dobro da nisam od onih koje su kukale: "Hoću dete!" Ali kad je moja kuma rodila bebu, ja sam se prosto zaljubila u to malo stvorenje. Evo, sinoć je bila kod mene, stavila sam je u krevetac, i kad se ujutro probudila, pitala je mamu: "Gde je Kiki?" Kakva je to ljubav! To je ono što mi treba", rekla je glumica u pomenutom intervjuu.

Za vreme trudnoće nije zapostavljala svoj posao, a takođe je bila i zauzeta obavezama oko pripremanja venčanja. Mada, kako kaže nije u žurbi da se obaveže za ceo život.