Naša uspešna glumica tridesetogodišnja Nina Janković i njen suprug, četiri godine stariji, Mateja Dičić nakon skoro četiri godine braka kao krunu velike ljubavi dobili su 13. aprila sina Vukašina. Ponosna majka kaže da uživa u novoj ulozi i da joj ništa ne pada teško.

"Majčinstvo je nešto najlepše što mi se dosad desilo u životu. Porođaj nisam ni osetila i protekao je bez komplikacija. Nešto ovako nisam mogla ni da sanjam. Svi ti pričaju da je lepo biti majka, ali osećaj ne može da se opiše rečima. Samo gledam u bebu i uživam u svakom trenutku provedenom pored nje", opisuje Nina i smatra da je Vukašin slika i prilika svog oca Mateje.

A post shared by Nina Jankovic Dicic (@janxnina) on Jan 29, 2018 at 10:05am PST

"Liči na tatu. Stvarno mi je prelep sin, nije što je moj. Ne vidim da je išta pokupio na mene", kroz osmeh konstatuje Nina i dodaje:

"Babica je rekla kad ga je kupala da ima velika stopala i da će sigurno biti sportista. Mi ćemo ga kao roditelji podržati šta god da odabere: glumu, sport ili nešto treće", sigurna je umetnica, kojoj oko naslednika najviše pomaže suprug, a uskoro se u Beograd seli i njena majka, koja će joj biti desna ruka u odgajanju Vukašina.

"Matija mora da počne da radi i neće više moći da mi bude ispomoć tokom celog dana oko bebe. Vukašin je dobar, spava, budi se na svaka dva i po sata i stalno se smeje. Drago mi je što ga dojim", kaže Nina, koja se rukovodila pravilom svoje majke da sinu da ima tek pošto ga uzme u naručje.

"Oduvek mi se najviše sviđalo ime Vukašin, kao i suprugu. Nekako mi leži uz njega. Bilo je još nekoliko imena u opciji", objašnjava glumica.

Inače, Mateju je upoznala preko svoje drugarice i koleginice Tamare Dragičević. Dičić je igrao košarku i studirao ekonomiju, a danas je uspešan menadžer. Verili su se krajem 2012, a venčali 31. maja 2014. godine u Beogradu. Crkveno venčanje održano je u Crkvi Svetog Marka, a građansko sklapanje braka i svadbena proslava u jednom prestoničkom hotelu. Nina se već za nekoliko nedelja vraća poslu, što joj neće pasti teško.

"Očekuje me snimanje nove sezone serije "Ubice mog oca". Na pozorišne daske staću već od jeseni", zaključuje glumica.