Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mi smo njena šansa za život - pomozimo hrabroj Petri da pobedi podmuklu bolest

Do Petrinog drugog rođendana, roditelji su je gledali kako raste i razvija se u pametnu, naprednu, prelepu i zdravu devojčicu. Oko drugog rođendana krenuli su prvi simptomi - mučnina i povraćanje u jutarnjim časovima.

  Izvor: Foto: Budihuman.rs

Posle mesec dana od pojave prvih simptoma, nakon urađene magnetne rezonance, uspostavljena je dijagnoza tumora na mozgu. Tumor je rastao u četvrtoj moždanoj komori, koja je inače šuplja, i nije davao simptome do momenta kada se raširio van nje.

Petra je operisana oktobra 2017. godine, a trenutno je na hemioterapiji. Na žalost, operacijom nije izvučeno 20% tumora koji se uhvatio za moždano stablo takozvano "čvor života" gde su centri za disanje, rad srca, pritisak odnosno vitalne funkcije.

Nakon hemioterapije planirano je da se Petrino lečenje nastavi u Nemačkoj, za šta porodica nema dovoljno novčanih sredstava i ovim putem obraća se humanim ljudima dobre volje kako bi Petri dali šansu za život.

Petra je vesela devojčica koja voli život, voli sve. Sve grli i ljubi i kaže "jojim"! Osim opale kosice kada biste je pogledali nikada ne biste pretpostavili šta se nalazi u njenoj glavi. Voli crtani film Patrolne šape, a njen idol je njen stariji brat Sava. Pomozimo ovoj porodici da sunce njihovog neba sija još dugo!

Pomozimo Petri!

Upišimo 472 i pošaljimo SMS na 3030.

Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Brojevi računa:

Dinarski: 160-496165-46

Devizni: 00-540-0002586.3

IBAN broj: RS35160005400002586311 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica