Dečija predstava "Začarani vremeplov", u produkciji Andije Miloševića će obeležiti početak rada "Teatra na brdu", u Turgenjevoj 5 na Čukarici.

otvaranje-novog-pozorista-teatar-na-brdu-premijera-decije-predst
foto:Promo

U dečijoj predstavi "Začarani vremeplov", glavni junak Nikola jednog dana dolazi u radionicu pronalazača profesora Sveznalića i dosađuje mu pitanjima. Da bi se rešio Nikole, on ga nagovara da se igra sa Milenom. Ali to ne može da se desi jer su njih dvoje u svađi. Uplašen da više nikada neće imati svoj mir., profesor ih ukrcava u vremeplov i putujući kroz istoriju, njih dvoje uče važne lekcije o prijateljstvu. Ali i profesor će naučiti na ovom ispirativnom i zabavnom putovanju!

Predstavu je režirala Jana Maričić, a glavne uloge su dodeljene: Vladanu Miliću, Mileni Živanović i Nikoli Malbaši. Za uzrast od 4 do 12 godina. Premijera će biti održana 20. aprila u 19h, a predstavu ćete moći da gledate i 21. i 22. aprila kada su karte po promotivnim cenama od 300,00 dinara. 

Od jeseni je u planu nova pozorišna sezona, kada su za vas i vaše mališane isplanirane nove dečije predstave i premijere.