Majka Ane Ivanović Dragana otputovala je u Čikago kako bi pomagala ćerki u prvim danima s bebom!

Bivša teniserka porodila se u subotu uveče i na svet donela sina Luku, a kako su i Ana i njen suprug, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger još uvek nevešti i novi u brizi o bebi, mama naše sportistkinje pridružila se ćerki i zetu.

Uči ćerku da kupa bebu

"Dragana je otputovala u Ameriku neposredno pred Anin porođaj. Ona je želela da bude uz ćerku kada na svet donosi svoje prvo dete i da joj pomaže oko bebe, a i Ana ju je to zamolila još u ranoj trudnoći. Dragana je pokazala Ani kako se kupa beba, previja, a tu je i za sve ostale stvari koje Ivanovićka tek treba da nauči. Teniserka je, kao i svaka majka, tih prvih mesec dana uplašena da li sve radi pravilno i mnogo joj znači mamina pomoć", priča naš izvor blizak teniserki i dodaje da ona zasad nije htela da unajmljuje dadilju:

"Ana misli da za to nema potrebe kad je ona tu i ima maminu pomoć. Možda će malo kasnije, kad beba ojača, Švajni i ona razmisliti o tome, ali zasad nema ni govora".

Otac naše poznate teniserke Miroslav, ali i četiri godine mlađi brat Miloš ostali su u Beogradu i dostojno proslavili Lukino rođenje. Oni će uskoro otputovati u Čikago, gde će se okupiti i Švajnijeva porodica.

"Miroslav i Miloš su, otkako su saznali da su Ana i beba dobro, počeli da slave. Već u nedelju uveče su, nakon što su obavestili rodbinu, zakupili jedan lokal, gde su slavili do jutra. Anin tata je pozvao i muzičare, koje je celu noć kitio i naručivao pesme. On je baš srećan što je postao deda. Posebno ga raduje put za manje od tri nedelje, kada će konačno videti svog prvog unuka Luku", kaže izvor.

Foto: Profimedia

I Švajnštajger traži savete

I Švajnijevi roditelji Alfred i Monika uskoro će otputovati u Čikago. S obzirom na to da fudbalerov brat već ima decu, druga baka je već iskusna i biće od pomoći Ani.

"Bastijanovi roditelji uskoro odlaze u Čikago. Inače, i oni su slavili u Nemačkoj. Napravili su veliku zabavu", završava naš izvor.

Inače, Bastijan poslednjih dana pita prijatelje kako da se ponaša kao otac, pa je savet potražio i od Rodžera Federera.

"Trebalo bi da obiđeš Čikago Rivervork i, ukoliko imaš vremena, da se sretnemo i da mi daš savet o tome kako je biti otac", napisao je on na svom Tviter profilu.

Foto: Profimedia