Generacije unazad odrastale su uz crtani film "Štrumpfovi", a ova plava družina i danas je omiljena mališanima širom sveta. Tim povodom za najmlađe u atrijumu BIG FASHION centra je otvorena posebna interaktivna postavka namenjena deci uzrasta od četiri do deset godina koja će imati priliku da posete kuću omiljenih crtanih junaka, Gargamelov kavez, Štrumpfetin salon lepote, Grickovu kuhinju i laboratoriju Velikog Štrumpfa.

Za decu mlađu od četiri godine organizovana je Štrumpfastična radionica na obodu sela gde će moći da uživaju u crtanju, puzlama i modelovanju. Sve posetioce ove postavke očekuje odlična zabava, uz mogućnost fotografisanja sa omiljenim junacima na kraju avanture.  

„Obožavam Štrumpfove i najviše sam se obradovao kada sam video Velikog Štrumpfa – on je mudar, hrabar i uvek izbavi družinu iz nevolje“, rekao je šestogodišnji Marko Ristić sa Karabume koji je na aktivaciju došao sa mamom. 

"Izgubljeno selo Štrumpfova” i zabavne igrice koje se organizuju u njemu otvorene su za posetioce svakog radnog dana od 14 do 20 sati, kao i vikendima od 12 do 20 sati. Naravno, pobednike igara očekuju i odlične nagrade.

Foto: Promo