U trenutku kada njen sin Aleksandar, kojeg je pop zvezda četrdesetpetogodišnja Severina Kojić dobila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, slavi svoj šesti rođendan, sve su glasnije spekulacije o tome da će maleni dečak uskoro dobiti brata ili sestru.

Naime, pevačica ne odustaje od namere da rodi drugo dete, a prvo zajedničko sa sportskim menadžerom tridesetogodišnjim Igorom Kojićem, za kojeg se udala 22. novembra 2015. Upućeni u njihovu svakodnevicu tvrde da pevačica i njen izabranik žele bebu što pre, pa je Severina po drugi put započela proces vantelesne oplodnje.

Ona već izvesno vreme posećuje jednu privatnu ginekološku kliniku u kojoj obavlja neophodne preglede i konsultacije u vezi sa ovim procesom. Posle spontanog pobačaja izazvanog stresnim situacijama koji joj se dogodio u aprilu prošle godine, Severina i njen suprug Igor odlučili su da je sada idealan momenat za još jedan pokušaj.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 22, 2018 at 4:06am PST

Severina je ovu informaciju pokušala da sakrije od medija zato što je prošli put javnost prerano saznala da je ona u drugom stanju, a to joj je predstavljalo dodatni stres. 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 20, 2018 at 8:29am PST

U martu 2017. odjeknula je vest da je pevačica ostala u drugom stanju pomoću vantelesne oplodnje. Jednako kao i njen suprug Igor, i ona je odbijala da govori o tome, a izbegavali su i da se pojavljuju u javnosti.

Ipak, postajale su stvari koje nisu mogle da se izbegnu. Bilo je to suđenje s ocem Severininog sina Aleksandra Milanom Popovićem, s kojim se bori za starateljstvo. Ubrzo nakon toga saznalo se da je Severina izgubila bebu, a ona je mesec dana kasnije u jednoj emisiji rekla da je imala spontani pobačaj zbog stresa koji je doživela u sudnici.

Zbog toga, ovoga puta, svojim povlačenjem iz javnosti jasno stavlja do znanja da joj je u narednom periodu prioritet porodica i da posao može da pričeka. Upućeni u njenu intimnu tvrde da je napokon partnerski odnos dovela do nivoa koji je čini veoma srećnom i zadovoljnom, a uz to, ova atraktivna brineta veoma je ponosna i na svog naslednika.

Preslatkom Aleksandru majka posvećuje svaki trenutak svog slobodnog vremena, a 20. februara proslavila je njegov šesti rođendan. Kao i prethodnih godina, i ovoga puta se potrudila da zabava za njenog naslednika bude posebna.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Feb 20, 2018 at 2:03am PST

Ipak, osim dobre zabave i poklona, malenog Aleksandra sve više zanima i to kada će dobiti brata ili sestru. Iako je i sama u nekoliko navrata potvrdila da je njen sin nestrpljiv da dobije društvo, o njenim i Igorovim planovima za proširenje porodice još se nije javno izjašnjavala.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 1, 2018 at 8:57am PST