Udruženje Šansa za roditeljstvo za sve zainteresovane parove i pojedince kojima su potrebne informacije o procesu vantelesne oplodnje organizuje jedinstvenu tribinu pod nazivom: "Pomerimo granice vantelesnom oplodnjom".

Tribina će se održati 19. maja u sali Lutkarskog pozorišta, u ulici Bulevar Zorana Đinđića 7 u Nišu s početkom u 12 časova.

Predavači na Tribini su eminentni stručnjaci iz oblasti steriliteta i vantelesne oplodnje iz Srbije i inostranstva i govoriće na temu postupka biomedicinski potpomognute oplodnje, donacije i pratećih analiza i priprema za ulazak u postupak vantelesne oplodnje.

Predavači i gosti na tribini su:  prof. dr Jasmina Popović, načelnica Odeljenja za humanu reprodukciju KC Niš, dr Nebojša Marković iz Specijalne bolnice za lečenje steriliteta "Spebo medical" (Leskovac), dr Pappas Hristos iz grčke klinike "Embyolab" (Solun), prof. dr Vesna Kopitović iz Specijane bolnica Ferona (Novi Sad) i dr Milica Janičijević iz Specijalne bolnice sa porodilištem "Jevremova" (Beograd).

Nakon oficijalnog dela predavanja na određene teme o lečenju neplodnosti, održaće se diskusija sa prisutnim parovima i pojedincima.

U organizaciji Udruženja Šansa za roditeljstvo nakon završenih predavanja biće organizovane  individualne potpuno besplatne konsultacije za parove i pojedince sa prisutnim stručnjacima. 

Svi zainteresovani, zbog ograničenosti prijave, besplatne konsultacije sa lekarima mogu zakazati na telefon Udruženja 061/624-5224 ili na mejl info@sansazaroditeljstvo.org.rs .