Vest o trudnoći je uvek radosna vest, i kada je planirana i kada nije. A kada je planiraju žene ne mogu da ne razmišljaju o godišnjem dobu u kojem će provesti najveći deo trudnoće.

I zimski i letnji meseci imaju svoje vrline i mane, pa spram onoga šta im teže, odnosno lakše pada, žene maštaju u kojim bi to mesecima bilo bolje da im prođuposlednje nedelje trudnoće.

Leti su manje šanse da se trudnica prehladi, lakše pronalazi garderobu, ima više dostupnih svežih namirnica, može više da šeta, ali i više otiče, teško pronalazi obuću, preznojava se stostruko više. Zimi se, pak,zglobovi možda ne uduplaju, ali zato buduće mame muku muče dok obuku čarape, potkošulju, pronađu odgovarajuće pantalone, džemper...

Jedna od omiljenih i trenutno najpoznatijih zimskih trudnica je svakako Ana Ivanović, a ako je suditi po fotografijama drugo stanje joj veoma lepo teče. Iako je imala priliku da nekoliko dana provede u toplijim krajevima, poslednjih nekoliko nedelja i onda se bori sa kanadskom zimom. Međutim, "šetnja" njenim Instagram profilom može da ubedi svaku trudnicu da biti u drugom stanju u opšte nije loše, a evo i čega sve ne morate da se odreknete iako je napolju sneg ili temperatura u minusu:

1. Moda

Od kako je prestala uspešno da se bavi tenisom, Ana se sve uspešnije bavi modom, a o nekim njenim modnim kombinacijama u medijima se pisalo nedeljama.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jan 12, 2018 at 5:29am PST

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 16, 2018 at 11:59am PST

2. Putovanja

Ako je kao i većina trudnica patila od jutranjih mučnina, umora i pospanosti, Ana je izgleda pronačla "lek"- putovanja u kojima je sa svojim suprugom uživala u prvim nedeljama trudnoće.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 29, 2017 at 3:54am PST

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 10, 2017 at 5:28am PST

3. Izlasci

Lepa Ana zna da će se broj izlazaka znatno smanjiti kada dođe beba, pa je odlučila da iskoristi vreme koje ima i uživa na raznim događajima i večernjim izlascima.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 14, 2018 at 9:02am PST

4. Romantične večeri u dvoje

Uzbuđenje i entuzijazam koji nosi početak braka još nije utihnuo kod Ane i Bastijana, pa oboje rado uživaju u romantičnim večerima pored kamina i sitinicama o kojima i dalje imaju vremena da razmišljaju.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 10, 2018 at 5:58am PST

5. Hrana puna vitamina

Poznata buduća mama pravi je motivator i inspiracija svima kada je zdrava hrana u pitanju. Fotografije zdrave hrane koja fenomenalno izgleda često se nađu na njenom profilu, što znači da je moguće i zimi obezbediti obrok pun vitamina.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jan 20, 2018 at 6:10am PST