Emili Skaj je inspiracija mnogim ženama jer je, zahvaljujući zdravoj ishrani i vežbanjem dovela telo do savršenstva. Pre nešto više od mesec dana, ova čuvena instruktorka je na svet donela ćerkicu Miu, a kako bi ohrabrila sve majke da sebe prihvate u svim životnim fazama, lepa Emili je objavila fotografije svog "novog " tela. Međutim, reakcije pojedinih fanova su je potpuno iznenadile....

Emili je prestala da vežba nekoliko meseci pre porođaja iz zdravstvenih razloga. 

Iako se porodila u decembru, njena figura nije kao pre - što je slučaj sa mnogim drugim blogerkama i poznatim ličnostima koje u ekspresnom roku vrate trbušnjake i stešu bokove. 

"Počela sam da vežbam mesec dana posle porođaja. Ima tu dosta posla, ostalo je barem desetak kilograma viška. Put nije lak, uz sve mnogobrojne obaveze koje majčinstvo nosi sa sobom", rekla je, mada nije naišla na previše razumevanja svojih fanova.

"Telo ti je uništeno, nikad više nećeš izgledati kao pre", napisali su neki, dok je bilo i majki sa mnogo više razumevanja i koje su u njenim slikama pronašle i sebe i svoju snažnu podršku. 

"Nije realno da se posle porođaja vratiš na staro dok trepneš. Potreban je i trud i strpljenje, ali moji trbušnjaci će uskor izaći na videlo. Sada ne izgledam sjajno, ali materinstvo mi je dalo mnogo veću mentalnu snagu. To je ono važno i znam da ću istrajati u svojim planovima", poručila je simpatična brineta.