Nakon porođaja holivudskoj divi nije bilo lako da se vrati u formu i povrati pređašnju, i te kako zavidnu liniju, ali u tome je ipak uspela. U sportskom grudnjaku i helankama glumica je pokazal savršeno tonirane mišiće stomaka. 

Plavokosu lepoticu upoznali smo kao Serenu u hit seriji "Gossip Girl", a nakon toga Blejk je nanizala još nekoliko uloga, iako od lika Serene nikad nije uspela da pobegne, kao ni Sara Džesika Parker od Keri Bredšo.

Baš poput njenog lika u seriji, i u stvarnom životu glumica oduševljava svojim stilom, kao i ljubavnom pričom sa holivudskim zavodnikom Rajanom Rejnoldsom. Njena zavidna linija ipak je bila testirana tokom druge trudnoće, kada je Blejk dobila 27 kilograma.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Jun 26, 2016 at 5:07pm PDT

Da je moguće te iste kilograme skinuti nakon porođaja, dokazala je glumica koja je na svom Instagramu postovala fotografiju na kojoj se vidi kako je opet u savršenoj (i zategnutoj) formi! 

"Ispostavilo se da ne možete da skinete 27 kilograma nakupljenih tokom trudnoće, pregledajući slike na Instagramu i pitajući se zašto ne izgledate kao bikini model. Deset meseci mi je trebalo da se ugojim, a 14 da smršam. Ponosna sam!", napisala je u svom stilu na fotografiji na kojoj pozira s trenerom, te mu se zahvalila na postignutim rezultatima.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Feb 12, 2018 at 9:04am PST

Po onome što smo videli, Blejk se i te kako "zategla", a brojne obožavateljke poručile su joj kako je prava inspiracija jer je odličan dokaz da žene danas ukoliko nešto žele i svojski se potrude, to naposletku zaista mogu i da postignu.

A čak i u teretani, glumica je pokazala da vodi računa o stajlingu, s obzirom da su helanke sa transparentnim delovima pravi hit među fitnes damama.

Ako vam treba inspiracije za odlazak u teretanu? Neka to danas bude lepa Blejk!

Blejk je uspela da ponovo svoje telo dovede u savršenu formu, što pokazuju i nove fotografije ove poznate holivudske glumice.