Ovo je jedna od lepših godina u porodici Kardašijan- Džener! Nakom najstarije Kim koja je postala majka po treći put i dobila ćerku Čikago, Kloi koja je objavila vest o svojoj poodmakloj trudnoći i najmlađa sestra Kajli potvrdila je glasine o trudnoći. 

Tačnije, ona je na svom Instagram profilu objavila sliku i sa svojim pratiocima širom sveta podelila vest da je prvog januara na svet donela devojčicu. Kajli i njen partner Travis Skot po prvi put su postali roditelji i otkrili da još nisu odlučili kako će nazvati svoju naslednicu.

"Žao mi je što sam vas držala u neizvesnosi. Razumem da ste me pratili na svim mojim putvanjima tokom života. Trudnoća je bila nešto što sam odlučila da sakrijem od sveta. Znam sebe i bilo mi je potrebno da se za ovu životnu ulogu pripremim bez stresa, na najpozitivniji, zdrav način. Znala sam da bi moja beba osetila svaki stres i svaku emociju i zato sam odlučila da to uradim ovako za maleni život u meni i našu srecu.

Trudnoća je bila nešto najlepše, najsnažnija stvar koja je promenila moj čitav život i ustvari će mi nedostajati. Zahvalna sam svojim prijateljima i porodici što su mi pomogli da ovaj poseban trenutak sačuvam za sebe. Moja lepa i zdrava ćerkica je stigla prvog februara i jedva sam čekala da sa vama podelim ovaj blagoslov. Nikada nisam osećala ovoliku ljubav i sreću. Hvala vam na razumevanju."

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 4, 2018 at 12:27pm PST

Kajli je objavila i snimak na svome Youtube kanalu pod nazivom "Za našu ćerku" koji ukratko predstavlja njeno devetomesečno putovanje kroz trudnoću, koji je za samo jedan dan pregledalo više od 20 miliona ljudi.

Njena sestra Kloi objavila je sliku na kojoj se vidi kako dve sestre drže svoje stomačiće uz drljivu poruku za mlađu sestru.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Feb 4, 2018 at 3:20pm PST

Dvadesetogodišnja rijaliti zvezda, Kajli Džener, prvog februara na svet je donela devojčicu i na svom Instagram proflu otkrila zašto je trudnoću sakrivala od očiju javnosti.