Kejt Midlton i princ Vilijam krenuli su na službenu četvorodnevnu posetu Švedskoj i Norveškoj, a poznata trudnica već prvog dana izazvala je veliko oduševljenje Ševđana. Nasmejana i savršeno stilizovana izazvala je hiljade pozitivnih komentara i reakcija.

Taj trend se nastavio i sledećeg dana, međutim haljina koju je odabrala za svečani prijem povodom obeležavanja Dana švedske kulture nije izazvala samo simpatije i pozitivne komentare.

Kejt se pojavila u Erdem pliš haljini indigo boje sa ruskom kragnom, zvono rukavima i karnerima na rubu. Haljina koja doseže malo ispod kolena ima pojas iznad, sada već zaobljenog stomaka buduće mame, a ono što daje poseban utisak je neobični cvetni dezen. Čitavu kombinaciju princeza je upotpunila crnim elegantnim špic cipelama i niskom punđom.

Stilski veoma slična svilenoh oker haljini koju je odabrala prethodni dan, međutim po mišljenju nekih, ne toliko efektna, čak i potpuni promašaj. 

I dok je jedni hvale, drugi kažu da vojvotkinjina haljina izgleda kao da je šivena od materijala za draper ili zavesu, svi se slažu da poseban ton njenim modnim izdanjima daje i raspoloženje i osmeh koji ne skida sa lica.

U galeriji pogledajte kako je izgledala Kejt... Kako se vama dopada?

Poznata trudnica i njen suprug, princ Vilijam trenutno su u zvaničnoj poseti Švedskoj, a princezini modni odabiri iz dana u dan izazivaju mnoštvo komentara...