Oni koji na društvenim mrežama prate Kim Kardašijan znaju da ona baš i nije stidljiva kada je u pitanju postavljanje fotografija na kojima je golišava. 

Nekada su to profesionalne fotografije, nekada iz njenog doma i spontane, a jedna koju je objavila pre nekoliko dana potpuno je šokirala, kako njene fanove, tako i one koji to nisu.

Na jednoj od poslednjih fotografija na kojoj Kim pozira u toplesu u ogledalu se vidi odraz njene četvorogodišnje ćerke Nort Vest. Ali ona nije samo slučajno u pozadini, zapravo, ona je fotograf!

"Ovo je čudno u pravom smislu te reči", glasio je samo jedan od komentara, a onda su nastavili da se nižu.

"Ovo je tako uznemirujuće! Na svim nivoim!"

"Nisam sigurna da li momenat u kome ona traži od ćerke da je fotografiše golu kako bi fotografiju postavila na Instagram, baš najbolji model ponašanja koji treba da pokaže detetu!"

Ali bilo je i onih koji su podržali Kim, čak i pohvalili umeće malene Nort jer je, kako su pnapisali, fotografija odlična.

"Treba da budemo ponosni na svoje telo, a ne da se stidimo. Ovo su majka i ćerka i ne vidim tu ništa loše", pisali su fanovi.

Komentari se još uvek ređaju ispod ove fotografije, ali i i ispod još jedne koju je, kako je starleta sama napisala, Nort slučajno objavila na njenom profilu dok je igrala igrice.

Na toj fotogrfiji Kim nije gola, ali je u veoma provokativnom izdanju, čega su se ljuti kritičari takođe setili.

U svakom slučaju "galama" na Instagramu se ne stišava!

A šta vi mislite?