Poznata dama iz porodice Kardašijan, Kim, u poslednje vreme izgleda srećnije nego ikada. Razlog za to su svakako njena deca- ćerka Nort, sin Sejnt, kao i beba koja je na putu, a na svet će je doneti surogat majka.

Poznata mama je u više navrata isticala kako je jako bliska sa svojom decom i da je ona prvenstveno mama, a tek onda poznata ličnost.

Kim je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila sliku malene Nort koja će vas sigurno nasmejati.

North is the hide & seek champ!

Naime, malena Nort je našla posebno mesto za skrivanje dok se igrala žmurke sa svojom mamom, međutim jedan sitni detalj joj je promakao, a to je da njene preslatke kovrdžice neće stati tu. Moramo priznati da je mezimica Kanjea Vesta koja uskoro puni pet godina pravi šampion kada je ova igra u pitanju, to potvrđuje i skoro dva miliona lajkova i stotine komentara koje je dobila ova fotografija.

Moramo dodati i da će za žene iz porodice Kardašijan ovo biti i više nego godina ispunjena ljubavlju i srećom jer pored Kim koja očekuje treće dete od surogat majke i Kloi potvrdila svoju trudnoću sa dečkom Tristanom Tompsonom a za najmlađu iz porodice- Kajli se još uvek nagađa da li je u drugom stanju.

Kada je porodica Kardašijan u pitanju svi je povezuju sa skandalima i luksuznim životom. Međutim danas vam donosimo istu porodicu iz malo drugačije perspektive...