Ana i njen suprug predrag Radonjić u braku su od 2014. i željno su isčekivali svoje prvo dete. Njih dvoje imaju i zajedničku kulinarsku emisiju "Food lovers" koju možete pratiti svakog radnog dana na Kitchentv-u u okviru MTS kabla.

Posted by Ana Radonjic on уторак 23. јануар 2018.

Ana je u jednom intervjuu rekla da dosta razmišlja o porođaju i da jedva čeka taj momenat.

"Balansiram između treme i nestrpljenja, ali toliko sam puta u glavi prošla scenario porođaja da smatram da će mi to biti kao neko proživljeno iskustvo".

O kilogramima nije marila ni sekundu i nije poklela trendu fit trudnica.

"Slušala sam svoj organizam i nisam se previše opterećivala, ali nisam ni preterivala sa obrocima. Nisam iskusila trudničke žudnje za nekom hranom i prejedanje u sitnim satima, jednostavno nisam imala potrebu. Najbolje od svega je što nijednom nisam imala mučnine, to me je potpuno zaobišlo!".

A post shared by Zoe Kida (@zoe_kida) on Nov 6, 2017 at 3:55pm PST

Cela njena trudnoća je bila možda i nesvakidašnje mirna. Tome je i ona umnogome doprinela.

"Od početka nisam pravila neku famu od trudnoće. Osećala sam se normalno, prirodno, nisam imala nikakve drugačije potrebe ili stanja, tako da sam nastavila sa svakodnevnim aktivnostima. Bila sam aktivna, izlazila sam, putovala, jedino  nisam nastupala sa bendom, tako da mi to najviše nedostaje...".

Trudnoću su obeležili i oni slatki razgovori mame i bebe u stomaku, jer nikada nije dovoljno rano da započne bliskost.

"Važno je negovati odnos sa bebom dok je još u stomaku i pričati sa njom kao da je već tu. Na taj način se stvara koren odnosa roditelj-dete kao i osećaj pripadnosti, ljubavi koji je najvažniji za dete prvih godinu dana života".

Posted by Ana Radonjic on уторак 23. јануар 2018.

Istakla je i kako je odmah saznala kog je pola njihova beba jer nisu mogli da čekaju do porođaja i poznata pevačica već sada zna kako će vaspitavati svoju devojčicu.

"Pre svega ću se rukovoditi njenim temperamentom i prirodom. Trudiću se da je razumem, prepoznam njenu individualnost i na osnovu toga vaspitavam. Znam da neću biti previše popustljiva, ali pošto sam i ja veliko dete, bolje reći žena deta, nas dve ćemo naći zajednički jezik odmah!"

14. februara njihova pesma "Plodni dani" dobila je i spot u kom su se pored Ane pojavile i još četiri buduće mame.

A post shared by Zoe Kida (@zoe_kida) on Feb 7, 2018 at 2:51pm PST