Pevačica će zakupiti apartman u hotelu u kojem nastupa u novogodišnjoj noći, a od njega će napraviti pravu novogodišnju bajku, pa će sa ćerkom Tarom biti sve do izlaska na binu.

Ana Nikolić odlučila je da se ni na minut ne odvaja od petomesečne ćerkice Tare, koju će, kako saznaje "Blic", povesti sa sobom i na novogodišnji koncert koji će održati u jednom prestoničkom hotelu. Anin plan je da nekoliko sati pre nastupa dođe u apartman sa ćerkicom i dadiljama i da sve vreme bude sa njima. Želi da od apartmana napravi pravu novogodišnju bajku, sa novogdišnjom jelkom i prazničnim motivima.

"Ana će apartman urediti u bebi-stilu i sa mnogobrojnim novogodišnjim motivima. Sve vreme će biti zajedno sa ćerkicom, a pošto je nahrani i uspava, pola sata pre ponoći sići će u salu u kojoj nastupa kako bi otpočela spektakularan koncert. Ana želi da sa ćerkom isprati staru godinu, a da se u novoj probude jedna pored druge. Ona se nada da joj se ovaj plan neće izjaloviti i da će sve biti kako je zamislila", kaže izvor blizak Ani za "Blic".

Dok Ana bude nastupala u hotelu, ali i u klubu "Kasina", o maloj Tari će brinuti dadilje. Pevačica će se, nakon što sa gostima bude dočekala 2018. godinu, vratiti kod svoje ćerke.

"Ana ne želi da Tara oseti odustvo majke i jako joj je bitno da bude sa ćerkom tokom svih faza njenog odrastanja. Ne želi da Tara raste bez nje i zato se trudi da sa njom provodi svaki trenutak. Naravno, i njen nekadašnji partner Rasta ćerku može da viđa kad god poželi. Bebi su potrebni i otac i majka i takav su dogovor reper i pevačica postigli", završava naš izvor.

I sama Ana Nikolić potvrdila je da ne voli kada mala Tara nije kraj nje.

"Retko se odvajamo, to je nekoliko sati maksimum, ali to teško podnosim", rekla je Ana i dodala da se odlično snašla u ulozi mame.

"Navikla sam. To mi je došlo prirodno. I vidim da ljudi iz mog okruženja komentarišu da se ponašam kao da sam odgajila petoro dece. Prosto sam se super snašla u toj ulozi. I samu sebe sam iznenadila."

Da joj neće biti teško da Tara bude kraj nje i u noći kada će nastupiti, potvrdila je i sama pevačica.

"Ona je napredna i dobra beba. Jeste specifična, ima svoje zahteve, moraš tačno da ubodeš kada je gladna kao i sve drugo, ali nije preterano naporna, za razliku od mene, koja sam bila jako naporna", priznala je Ana i otkriva, šta ona misli, za koga će Tara biti vezanija.

"To je istina kada kažu da ćerke više vole očeve. Ona je još mala, ali ja znam da će biti tako. To je nepravedno, ali je tako", rekla nam je Ana.