Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Nipodaštavaju ih samo zbog viška kilograma': Ana Nikolić o teretu koji nose i pritisku koji trpe majke (FOTO)

Višak kilograma koji je dobila u trudnoći glavna je tema tabloida već mesecima, a Ana je odlučila hrabro i iskreno da odgovori svima...

 Izvor: Foto: Dragana Udovičić

Ana Nikolić se polako vraća na scenu, ipak, ne krije da joj je ćerka Tara promenila pogled na svet i zbog nje je odlučila da promeni i način života.

"Ne izlazim, ne pijem, ne pravim gluposti... Ljuljam bebu, vežbam, zdravo se hranim, skidam kilograme, ne pravim skandale... Pazi, sve ovo je uglavnom tačno. U takvom sam životnom razdoblju i sasvim je normalno da ne ludujem po klubovima, ne putujem iz države u državu, posvećena sam ćerkici. Ali da se ne lažemo, onaj stari mangup čuči u meni. Samo se odmara i čeka svojih pet minuta. Verujem da će se probuditi već sa prvim taktovima novih pesama".

Povezane vesti

Mesecima je tema broj jedan mnogih medija njena kilaža. Pevačica se prilično ugojila, ali se trudi da sebe vrati u ono seksi izdanje od pre nekoliko godina.  

"Kao i sve žene, težim svojoj idealnoj kilaži, a to je 58 kilograma. U nekim periodima sam bila i mršavija, ali nema potrebe za tim. Volim kada imam obline. Mislim da nijedna javna ličnost nije prošla kroz linč koji sam prošla ja zbog debljine. Nisu me štedeli ni trudnu, ali da se razumemo: baš me briga za to. Shvatila sam koliki teret se nameće svim ženama i da se nipodaštavaju samo zbog viška kilograma. Kao da zaboravljaju ljudi da je to ona ista osoba: možda uspešna direktorka banke, profesorka na fakultetu, vaspitačica u vrtiću koja nam podiže decu, kasirka u prodavnici koja volontira u azilu za životinje... Svi uspesi, sve lepe osobine, svi dobri postupci se zaboravljaju i u prvi plan se stavlja nečiji fizički izgled. Meni je to gnusno! Hiljadu puta su me prozivali zbog kilaže, pa ponovo nazivali seks-bombom, ali mislim da se celokupno društvo igra sa psihom žena".

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica