Od kada joj je lekar savetovao mirovanje, Nataša Bekvalac odlučila je da se povuče iz medija i otkaže sve nastupe i gostovanja. Čak je smanjila i broj objava na društvenim mrežama i "zavrnula" svaki izvor stresa koji joj donosi njen posao. 

Samo jedan paparaco je pre nešto manje od mesec dana uspeo da "ulovi" popularnu trudnicu ispred jednog restorna u kom je bila sa prijateljima, i to je bio poslednji put da je lepa pevačica viđena u medijima.

Iako je očigledno da Nataša želi u miru da uživa u trudničkim danima, njene obožavaoce ipak kopka gde je i šta radi, kako podnosi drugo stanje i kako izgleda. A na njihova pitanja stigao je odgovor...

Nataša Bekvalac Novu godinu dočekala je u društvu kuma Dragana Kecmana, a on je, na radost mnogih, na svom Twitter profilu objavio fotografiju sa dočeka sa poznatom pevačicom.

Fotografija je otkrila da je Novu godinu dočekala u intimnoj kućnoj atmosferi, obučena sasvim ležerno, sa pokupljenom kosom i trudničkim sjajem!

Popularna trudnica odlučila je da se skloni od medija i svog stresa koji joj posao donosi, ali jedan njen pijatelj otkrio je kako lepa Nataša izgleda dva meseca pred porođaj.