Mama uvek sebe stavlja na poslednje mesto, posebno kad su u pitanju praznici. Sigurno već danima razmišljate kako da iznenadite svoje mališane, supruga i sve vama drage ljude. Pažljivo birate poklone, preračunavate se, krišom odlazite u kupovinu i tražite najskrovitija mesta u domu kako iznenađenje ne bi propalo. Naravno, tu je i detaljno planiranje novogodišnje večere, potraga za najboljim receptima i namirnicama, kao i dekoracijom. 

I dok vi razmišljate o drugima, mi mislimo na vas! 

U našem "domu" kriju se paketići za naše vredne mame. Potrebno je samo da ih pronađete i da ove godine dobijete jedan poklon više. Pripremili mo za vas posebnu, čarobnu nedelju, nedelju darivanja.

Kako učestvovati u novogodišnjoj igri?

U tekstovima se kriju paketići, pronađite bar tri od pet i pošaljite nam naslove tekstova u kojima ste ih pronašli. Najbrže mame će dobiti lepe poklone naših sponzora.

Šta se krije u današnjim paketićima?

Devojčica koja je spasila Božić- Met Hejg

Putovanje u srce magije!

Ako magija ima svoj početak, da li može imati i svoj kraj? Kada Amelija zamisli želju, ona zna da samo jedan čovek može da joj je ispuni – Božić Bata.

Ali magija u koju želi da veruje krenula je da opada i Božić Bata pred sobom ima više nego nemoguće želje da o njima brine. Uznemireni vilenjaci, irvasi koji ne uspevaju da se održe na nebu, ljuti trolovi i šansa da Božića uopšte neće ni biti... Amelija nije obična devojčica. I, kao što će Božić Bata shvatiti, ako želi da spase Božić, on to neće moći da uradi sam...

Dečak zvani Božić - Met Hejg

Sada je pred vama istinita priča o Božić Bati.

Da, baš o njemu! Možda ga vi ne zovete Božic Bata, možda ga zovete nekako drugacije. Možda Deda Mraz, ili Sveti Nikola, ili Sinterklas, ili Kris Kringl, ili Pelcnikel, ili Papa Noel, ili neobični čovek velikog stomaka koji razgovara s irvasima i donosi nam poklone. Ili možda za njega već imate jedinstveno osmišljeno ime, nastalo zabave radi.

Međutim, da ste vilenjak, uvek biste ga zvali Božic Bata. Dečak zvani Božic je avantura o snegu, kidnapovanju, vilenjacima i o jedanaestogodišnjem dečaku koji se usudio da veruje u magiju. Jer nemogućnost je samo mogućnost koju još ne razumemo. 

Čudesni svet zabave: Princeze

Čudesni svet zabave sadrži 4 naslova: Dinosauri, Vile, Princeze i Na imanju. 

Uz malo mašte dete će lako obogatiti svet dinosaura, vila, princeza i seoskog imanja bojicama i nalepnicama koje dobija u paketiću. 

Sadrži bojanku sa 48 slika za bojenje, list sa preko 100 nalepnica, 6 voštanih bojica. Sve je spakovano u šareni paketić.

Čudesni svet zabave: Dinosauri

Čudesni svet zabave sadrži 4 naslova: Dinosauri, Vile, Princeze i Na imanju.

Uz malo mašte dete će lako obogatiti svet dinosaura, vila, princeza i seoskog imanja bojicama i nalepnicama koje dobija u paketiću. Sadrži bojanku sa 48 slika za bojenje, list sa preko 100 nalepnica, 6 voštanih bojica. Sve je spakovano u šareni paketić.

Gde se kriju današnji paketići?

Na prvoj strani kategorije Školsko dete, potražite tekstove u kojima se nalaze paketići. Pošaljite nam na mejl: redakcija@yumama.com linkove ili naslove tih tekstova, kao i ime i prezime i kontakt telefon, a prve četiri mame će dobiti po jedan dnevnik. Današnja igra traje do 21 čas, a sutra vas očekuju novi pokloni.