Seka Aleksić nikada nije krila da je sina Jakova dobila procesom vantelesne oplodnje. Pevačica planira i da se ponovo nađe u tom procesu, kako bi se i drugi put ostvarila kao majka.

Boraveći u klinikama, silom prilika, Seka se zbližila s medicinskim radnicima koji vode čitav proces. Naučila je brojne detalje u vezi sa tom procedurom, pa je to motivisalo zvezdu da i sama otvori kliniku, koju poseduje u zajedničkom vlasništvu sa suprugom Veljkom, i jednim njihovim prijateljem.

"Javljalo mi se dosta mladih devojaka. Osećam neku odgovornost da objasnim, posebno mladim ženama, jer sam stekla utisak da je to tabu tema kod nas. To nije ništa što čovek treba da krije. Moje iskustvo je fenomenalno. Najbitnija je vera, od vere potiče sve. Kada nemate veru, onda je sve uzalud. Ja sam uz svog supruga u pravo vreme shvatila šta znači verovatii tada se sve promenilo", u jednom intervjuu ispričala je Seka.

Inače, kako bi se ponovo ostvarila u ulozi roditelja, Seka Aleksić pre mesec dana započela je proces vantelesne oplodnje. Rezultate novog pokušaja ona i Veljko očekuju početkom naredne godine.